Babagan awake dhewe

Welcome to Ningbo GEDY PRODUCTS METAL CO., LTD situs!
Perusahaan GMP ngirim produk kualitas ing price.We competitive iku siji saka Penyetor saka perusahaan automobile Skoda.
GMP wis specialized ing Manufaktur lan ngekspor akeh jinis komponen industri tliti kanggo sawetara taun. kita utamané sumber tliti komponen metal selaras kanggo industri akeh saindhenging donya, kalebu CNC komponen mesin, Manganese, forging, stampings, mati Manganese, plastik bagean injeksi ngecor etc.
Materi kasedhiya: baja karbon, logam campuran baja, stainless steel, wesi ductile , abu-abu wesi, tembaga, kuningan, tembaga, aluminium, seng, PP, PE, Pom, PVC, ABS etc.

GMP bisa Pabrik bagean adat mechanical miturut rancangan utawa sampel. Kita duwe Staff engineering dilatih siap kanggo njupuk kasenengan, dijarwakake, dikonversi ke meter lan Pabrik miturut standar lan specifications.we bisa Pabrik kanggo TS16949, SGS, UL lan kualitas standar PPAP.
We work closely with around 36 strong manufacturers of the above mentioned product lines from East China. Our mission is to help our international customers reduce the purchasing costs by 20-40% with our high quality good price components from China, to increase our customer’s profit level and market competitiveness significantly.
Kerjasama Win-Win, Ayo bisa bebarengan kanggo nggawe mangsa luwih!


WhatsApp Online Chat !