Contact Us

timg (2)

Ningbo GEDY PRODUCTS METAL CO., LTD

Sampeyan tansah sambutan kanggo hubungi kita ing perusahaan GMP!
GMP dikenal kanggo kualitas karya, layanan customer kita lan pas wektune layang.
We welcome kabeh proyek, gedhe lan cilik, prasaja lan complex.We bisa ngurus kabeh tliti engineering needs.We bakal tansah nggawe kita paling apik kanggo menehi layanan paling bisa!

Address

Room 1501,No.666 Taikang Road,Yinzhou

District,Ningbo,315100,Zhejiang,China

E-mail

 

sales@gmpmetalwork.com

 

telpon

Tel: 86 (0) 574 88309636

Fax: 86 (0) 574 88309737

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm

Ana: 10am kanggo 2pm

Minggu: Ditutup


WhatsApp Online Chat !