Proses Cooperation

1. Sepisanan, Mangga ngirim kita drawing kanggo sales@gmpmetalwork.com utawa ngirim kita conto lan ngandhani kita requirement materi, jumlahe lan lumahing ngrampungake etc.we bakal Quote miturut drawing utawa conto.

2. Sawise sampeyan nampa rega kita, kita bakal nggawe sawetara conto kanggo konfirmasi sadurunge produksi akeh.

3. Banjur, conto sing dikirim kanthi Express, kayata TNT, UPS, DHL utawa FedEx;

4. Sawise sarujuk conto kita, kita bakal ngatur produksi akeh kanggo sampeyan.

5. Akhire, kita bakal ngirim barang kanthi Air utawa Kayak utawa kintunan Train.

 

 


WhatsApp Online Chat !