Packing & Delivery

Kita bakal Paket miturut products.In Panjenengan umume pisanan digunakake cartons kanggo Pack lan banjur nggunakake pallets utawa kayu-kayuan kothak kanggo Pack again.Finally mbukak sing.

Saiki ana papat rute kanggo referensi.

1.For jumlahe cilik & barang urgent: kita bisa nimbang UPS, TNT, FedEx utawa DHL, iku mung njupuk 3-5 dina kanggo sampeyan.

2.For sawetara barang khusus urgent, kita bisa ngatur ing pangiriman online kanggo bandara cedhak, Biasane njupuk 5-7 dina.

3.For sawetara barang gedhe nanging ora penting lan Sepur pangiriman luwih trep kanggo sampeyan, kita bisa nimbang transportasi sepur, iku njupuk 15-20 dina.

4.For barang gedhe nanging ora urgent, biasane kita bakal ngatur ing pangiriman segara kanggo sampeyan, iku njupuk 30-35 dina.

d6d98428

d6d98428


WhatsApp Online Chat !